Brother

Brother

02.05.2012

Jeg er en bokorm

Ja, jeg er virkelig en bokorm.
Jeg M Å ha en bok å lese på.
Tror jeg leser ca 3 bøker i måneden.
Derfor sliter jeg etterhvert
med å finne gode forfattere.
Men en av mine favoritter er
Johan Theorin. Gosh, han skriver godt.
Her er forfatterens egne ord om boken:

När den storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig inne. Fåken kommer från norr med is, snö och dimma och drar med sig allt i sin väg.
Det är vinter på norra Öland. Åluddens stora gård, beläget vid en fyr, har stått öde och igenbommad i många år. Det sägs att huset är byggt av timmer från ett skepp som gått under i fåken. Så får gården till slut nya ägare. Katrine och Joakim Westin har fått nog av Stockholm och flyttar till Åludden med sina två små barn. Snart får de höra en del ruskiga sägner om stället. Sådant som naturligtvis bara är skrock och vidskepelse. Eller? Det dröjer inte länge innan svårförklarliga saker börjar hända.

Når man leser denne boken MÅ man
bare lese litt til...hehe...Vanskelig å legge
i fra seg :-) Men nå er sol og 25 grader i
Porsgrunn og det skal man nyyyyte!!
Ha en superduper onsdag alle sammen.

5 kommentarer:

 1. Då är vi två! Läser också Theorin. Gillar också Camilla Läckbergs böcker.
  I min blogg har jag en lista på böcker jag läst som tips om det tryter med titlar :o)

  SvarSlett
 2. Ja, han har jeg også hatt med meg på sengekanten hihi. Ble litt overraska over at du leser på svensk - jeg har lest den norske utgaven. Han har mange gode. Har du prøvd Arnaldur Indridason? Han har også mange spennende romaner. Og - er helt enig med deg - bøker er et must!!
  Bare må ha..... :-))

  Nyyyt maimåneden og varmegradene. Her i nord har det snedd i dag, - og jeg har sneket meg rundt på sommerdekk. Er jo lydig og legger om når datoen er der - og jeg har neimen ikke tenkt å skifte til vinterdekk igjen - uansett hvor lenge kong vinter har tenkt å holde ut. Jeg kan være ganske så utholdende jeg også hihi.

  SvarSlett
 3. Har lest akkurat denne boken, men ikke fler av forfatteren. Må finne de andre, likte nemlig denne jeg også. Er som deg veldig glad i bøker. Gode bøker. Leser også gjerne på svensk. Bøker er nemlig mye billigere i Sverige enn i Norge! Så er muligheten der, kjøper jeg på svensk. Ha en super mai! Klem.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Jeg har også kjøpt denne boka, og gleder meg til å lese den. Må bare få tak i første boka i serien først. Jeg kan anbefale Lars Keplers trilogi, de bøkene er spennende! Lars Kepler er et pseudonym, og bak skjuler det seg et svensk ektepar. Jeg har fulgt bloggen din en stund, og har nettopp kjøpt en liten Main Coon-gutt.

  SvarSlett