Brother

Brother

01.06.2010

.:Rotter er hærlige:.Jeg vet at ikke alle er enig med meg i overskriften. Men når man har tam-rotte stiller saken seg ganske anderledes. Rotte til Malene er kosete og hærlige. Jada, så er halen pittelitt ekkel, men dere skulle nesten sett når de klatrer rundt, hvor mye de bruker halen. De er helt RÅ på å klatre.

Vi har ikke funnet noe navn enda så denne lille tassen går under navnet Rotte 2. De har personlighet til tusen. Denne gutten er litt skeptisk men elsker å sitte på skulderen. Får han tak i leppa di, så napper han litt.

Og her har vi Rotte 1. Han er nok av den tøffe sorten og går ikke av vegen for å springe over hele plen hvis han får mulighet til det. Begge rottene liker pusene våre og er sammen ute på plen.

De reiser seg opp på to og snuser inn alle luktene vi har rundt oss. Rotter er kjent for å ha meget god luktesans og noen ganger lurer jeg på hva de lukter. For den lille nesa går nesten trill rundt.
Storepus ligger å kikker på rottene og bryr seg stort sett ikke. Hvis de løper mot han, blir han faktisk litt skeptisk. Det hender at han løper etter rottene også, men aldri med klørne ute.


Lillepus derimot, stoler jeg ikke helt på. Han liker å leke med rottene han også, men klarer ikke å styre seg noen ganger. Sist vi hadde de ute, var også marsvinet til Malene med ut, og lillepus la seg opp han og ville rulle rundt med han.
Det var noen bilder og ord om "fjøset" (som Henning sier), her i huset.
Ha en strålende tirsdags kveld alle sammen.


7 kommentarer:

 1. Så søøøøøøte. :D Det ligger en oppfordring til deg på Hobbyboden. ;)

  SvarSlett
 2. Hei du !
  Jeg påstår at jeg liker pus bedre enn rotta, men den ser jo ganske artig ut da, må inrømme det!
  Klem til deg fra bestemor;))

  SvarSlett
 3. Åååååå, så søte. Men at de går bra sammen med kattene, det hadde jeg ikke trodd. Vi hadde rotter til for litt siden, og katten var vill etter buret deres. Kommer nok ikke rotter igjen her i huset, siden vi fikk mer enn nok første gang. Kjøpte to, som fikk til sammen 24 unger....

  SvarSlett
 4. Ja, og må si, at vi kjøpte to jenter, ikke en gutt og en jente, begge jentene var blitt gravide i dyrebutikken

  SvarSlett
 5. God morgen!
  Det var noen utrolig skjønne bilder, og søte fortellinger du har lagt ut på bloggen din! Kjekt å høre om dyr, og morsomt når de kan være venner på tross av de normale instinktene ;-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Hej Sissel.
  Tak for hyggelig hilsen.
  Det er nogle virkelig flotte billder du har taget!
  Tænk at kattene godtage rottene! Det havde jeg aldrig troet.
  Det er spændende at høre om, men du behøver ikke at være bange for at jeg kommer på besøg, for jeg hører til dem, der står på bordet og hyler bare for en lille mus!

  SvarSlett
 7. Så herlige bilder og skildringer om dyrene da.
  Ja at de er personligheter er det ingen tvil om.
  Jeg, eller mine barn hadde rotte, og vi hadde også katt, det gikk bra det og, men de kom aldri så nært som det dine har kommet her nei.. :)

  Hilsen fra TanteMarit på Sykroken :)

  SvarSlett