Brother

Brother

02.06.2010

.: Må ha det, bare må ha det:.


Siden jeg syr mye bruker jeg også strykejern mye. Jeg var så møkk lei av dårlig og billig strykejern at jeg måtte investere i nytt. Dro til butikken med ganske høye krav til mitt nye strykejern ja. Gubbe-kroppen i butikken sa umiddelbart : Du skal ha TEFAL. Javel, tenkte jeg. Hvor mange ganger i livet har han tatt i et strykejern?? Hmmm, skeptisk ja. Han skal sikkert bare dytte på meg noe de har på kampanje, tenkte jeg da.
Men så feil kan man altså ta. Han dro frem to strykejern, begge fra TEFAL. Og jeg klarte ikke dy meg, måtte ha det som kosta mest. Men kjære vene, det kan jo ikke annet enn å stryke. Lage ting slett og pent. UPS, feil igjen.....
Dette er der råeste strykejernet jeg noen gang har hatt. Duker er like stive som om de kom fra en presse, bunadskjorta trengte jeg ikke jobbe med, bare et stryk over og VIPS der var den slett. Ikke spør meg om hva det er med dette strykejernet, men det er helt RÅTT....
Anbefales på det sterkeste. Vet ikke om jeg tør å si prisen her.....
1200,-
Ha en strålende onsdag alle sammen.

17 kommentarer:

 1. Jeg betaler gledeli 1200 hvis det er så bra som du gir uttrykk for. Å stryke er det værste jeg vet, så hvis man kan ha et strykejern som virkelig gjør jobben, da er det bare å investere.

  SvarSlett
 2. Hoi damen. :D Bestillingen din er notert, skal se hva jeg får til, men noe skal det bli. Noe størrelsesønsker?

  SvarSlett
 3. Hei snuppa, jeg hadde tenkt å bruke den til å ha litt stæsj i. Nåler,knapper o.s.v...Størrelse har jeg ikke tenkt på gitt...

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Godt verktøy er halve jobben har jeg hørt ;)
  Gratulerer med nytt strykejern

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nytt strykejern. Det med bunadskjorta fristet meg enormt. Fikk meg en god latter da jeg så prisen med så liten skrift at man nesten måtte bruke lupe. Ser ut som du har litt dårlig samvittighet, men det skal du jammen ikke ha. Vi fortjener vel gode arbeidsredskaper, eller?

  SvarSlett
 7. Jeg må ha nytt strykejern, kanskje dette hadde vært noe ? Ha en flott helg Sissel! Klem fra bestemor!

  SvarSlett
 8. Hei. Jeg har nå benyttet meg av sykurset ditt og vil bare si at jeg er storfornøyd.
  Takk;D Har linket til deg i bloggen min og håper det er greit.
  God helg

  SvarSlett
 9. Var det virkelig så bra? Som nevnt over her, hater jeg også å stryke, såpass at jeg vurderer å anskaffe strykefri bunadskjorte, for det finns =) Men å stryke lapper er jo bare "barnematen" i forhold! Uansett, 1200,- kr er vel verdt for et skikkelig styrkejern!

  SvarSlett
 10. Hei!
  Det er viktig med godt verktøy, også innen søm og husmorsyssler. Har et litt eldre,men tilsvarende strykevidunder, og er meeget fornøyd, jeg også.
  Det er både viktig og riktig å unne seg litt luksus en gang iblant. Kos deg videre med søm og stryking.
  Berit

  SvarSlett
 11. Klart en må ha skikkelig vektøy! Og du som syr så mye må jo ha et ordentlig strykejern, så får det nå bare koste litt da.
  Vet du, jeg har nettopp sittet og lest gjennom det innlegget der du viser hvordan du syr sminkepung, for jeg har så lyst til å sy en slik. Har notert meg mål og sånt og da jeg gikk tilbake til bloggen min, så jeg at du hadde vært på besøk og lagt igjen kommentar til meg. Artig sammentreff!
  Ønsker deg en fortsatt fin dag :-)

  SvarSlett
 12. Jeg bruker strukehjernet nesten hver dag jeg også og må nå investere i et nytt. Hvilken forhandler kjøpte du det av? Ha en kreativ dag. Mye flott her så jeg har lagt meg til som følger.

  SvarSlett
 13. Åhhh, så koselig Mona. Velkommen inn til meg.
  Jeg var på Elkjøp jeg. Der har de Tefal.

  SvarSlett
 14. Hm, det hørtes bra ut. Er ikke så glad i å stryke jeg da, men med et sånt strykejern hadde det kanskje gått bedre? Uansett, gode arbeidsredskaper er viktig!

  SvarSlett
 15. Grattis till nytt strykjärn!
  Självklart ska vi ha ordentliga verktyg då vi syr........och strykjärnet det är ju igång hela tiden.

  SvarSlett
 16. Se der ja. der vart det strykejern. Gratulerer og ja det er vert pengene. Bra du likte jernet jeg anbefalte. Ha ei fin sytid med det nye strykejernet.

  SvarSlett
 17. Godt verktøy er halve jobben, betalte vel 1400 for mitt strykjern og har ikke angret noe på det valget. ;-)

  SvarSlett