Brother

Brother

14.01.2010

.:UFO UFO UFO:.


Jeg tenkte over en ting her om dagen...Hvorfor skaffer vi oss UFO`er..??? Hvorfor starte på et syprosjekt før man er ferdig med det man holder på med??? Fant ikke noe godt svar jeg asså...hm.....


Men når jeg holder på med et prosjekt, kan jeg fort finne inspirasjon til et nytt prosjekt.
Og jeg har jo ikke tid til å vente med å starte...Åhhhh nei du...Da hiver jeg meg over nytt prosjekt,like ivrig som en katt i parringstiden, OG med STOR iver...
Legger bort forrige prosjekt,drasser frem masse stoff for å finne det rette stoffet med den rette fargen bla bla bla....Og så er moroa i gang...Du verden så ivrig jeg er....Nytt prosjekt..IGJEN!!!!!!
Så skjer det: Midt oppi prosjekt nr to, kjøper jeg meg nytt quilteblad.DUMT!!
For der finner jeg i alle fall noe nytt og spennende.......som jeg starter med. Vips, der var det tre prosjekter på gang. Og tre nye UFO`er har sett dagens lys..
Men du stooore allverden så gøy det er
å ta frem noen "gamle" UFO`er....
Ha en fin og UFO fri uke..Det skal jeg.
Tror jeg...8 kommentarer:

 1. Du lager så mye lekkert! Og hva ufoer angår skal jeg ikke ha noen i år. Tror jeg da. hehe.

  SvarSlett
 2. Jeg har funnet ut at det er fordi IDE-FASEN er den morsomste! Jeg har iallfall et stort problem: Jeg starter med 4 nye ting for hver 2. ting jeg får ferdig. Det vil si at mengden er økende.... Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Ha, ha, jeg kjenner meg godt igjen i det du beskriver!
  Jeg rydder i stoffhyllene. Så får jeg en ide og drar fram stoffer for å finne farger og mønstre som matcher. Så blir "ideene " liggende der i hauger, Det kan til tider flyte. For rydder jeg det bort har jeg glemt ideene neste dag, og det kan jeg ikke risikere.
  Men jeg er igrunnen ganske flink til å gjøre ting ferdig.

  Ha en god helg, Sissel!

  SvarSlett
 4. Forberedelsen til et nytt prosjekt er halve moroa! Så snart vi er i gang begynner tankene å kretse om neste ! Slik er vi bare, det er vel det som kalles kreativitet! Du lager jo så mye fint så noe får du jo ferdig;) Ha en koselig helg ! Klem ;))

  SvarSlett
 5. Jeg må alltid ha noe "på gang", og alltid flere enn ett prosjekt. Slikt blir det UFO'er av. Har ikke tall på hvor mange jeg har gående. Men noen er eldre enn andre, og dette siste jeg fant fram var jo flere år, da. Jeg blir også glad av å se på alle fargene. Nå venter jeg bare på symaskin....

  SvarSlett
 6. du er nok ikke alene med dette. Trodde aldri det skulle bli så mange UFO'er på meg de siste månedene. Litt av gleden det også.

  SvarSlett
 7. Man kan jo si at UFO'er er det som kvalifiserer en god quilter thihihi :-)

  SvarSlett
 8. Hei, og takk for koselige kommentarer på siden min. Kjenner meg godt igjen her. Akkurat nå tror jeg at jeg har fått dratt fram de fleste av ufo'ene mine. Nå er det bare å sy i vei. Kjekt å starte med nye prosjekt også. Jeg er avhengig av å ha mange forskjellige å variere mellom.

  SvarSlett