Brother

Brother

12.01.2012

Undersøkelse

Når jeg handler på nettet, er det mange ting jeg selv setter pris på.
En oversiktlig side, enkel betjening, rask levering
og sist men ikke minst pris på varen.

Handler du ofte i nettbutikker og hva er viktig for deg
i en nettbutikk???

Vi handlet gifteringene på nettet. Må innrømme at
jeg synes det var litt "skummelt" men du verden
så fornøyde vi ble.

Det betyr mye for meg  om du legger igjen
noen ord ang netthandel og hva du mener
en god nettbutikk bør være.

På forhånd takk ;-)

9 kommentarer:

 1. Hei:)
  I mitt tilfelle har jeg bare hatt god erfaring med netthandel:) Så lenge du handler med paypal skal du være ganske sikkret:) Men det vil alltid være noen som er uheldig å blir lurt.

  SvarSlett
 2. Eg har berre hatt god erfaring med netthandel. Tyr ofte til nettbutikkar både i inn- og utland når eg handlar stoff, og då er det viktig med gode bilder med rett fargegjengjeving. Det er ikkje ofte eg har blitt skuffa når pakken kom i posten, så her er dei fleste flinke. Det siste eg kjøpte på nett var ein IPad frå Komplett. Bestilte søndag og henta pakken på posten tysdag. Kvikt levert.

  SvarSlett
 3. Jeg er ivrig bruker av netthandel og det er fordi her jeg bor har vi bare matbutikk,bakeri og mix kiosk så da er man litt avhengig av å handle på nettet.Bare god erfaring hittil.jeg syns det er viktig at det er gode bilder av varene og at det er lett å finne fram til det man skal ha.
  Hilsen og ønske om et godt nytt år til deg.

  SvarSlett
 4. Jeg bor slik til at det er 10 mil til lappebutikken så jeg handler ofte stoffer og slikt på nett. Da er bilder viktig for fargen skal gjengis riktig,prisen skal væra godt synlig og det skal være enkelt å bruke sidene..:)

  SvarSlett
 5. Oversiktlige sider, med oversiktlige sidemenyer, klare priser, gode bilder, lett å bestille og at man kommer enkelt tilbake til bestillingssiden mellom hver ordre.
  Jeg har, tilnå, bare gode erfaringer fra netthandel, har Paypal konto med mastercard...
  Eneste problemet er at det er altfor lite penger på konto`n...;.)

  klem
  HegeT

  SvarSlett
 6. Jeg handler alle mine frø fra utlandet, pga det enorme vareutvalget! Kresen frøtulling :))) Jeg setter pris på at jeg får riktig vare, og at frøene er spirevillig! Stort sett er leveringen rask!

  SvarSlett
 7. For meg er det viktigst at varene svarer til beskrivelsen (varger o.l) og at man kan betale med paypal:)

  SvarSlett
 8. En god nettbutikk er oversiktlig og lett å finne fram i,har bilder med rett fargegjengivelse og at de leverer raskt - til nå har eg berre god erfaring. Det eneste som har irritert meg er portoen ...!! Flotte ringer foresten :O)

  SvarSlett
 9. Netthandel er et funn for oss i utkantene! Men helt enig med Margit her, portoen er veldig høy, og verre blir det i år.

  SvarSlett