Brother

Brother

14.01.2011

.: Meg, en lesehest:.

Jeg elsker å lese bøker og det har blitt
mange bøker i løpet av årene.
Nå holder jeg meg for det meste til krim og jeg er
bortimot tom for norske forfattere. Da fant jeg en svensk forfatter:
Camilla Läckberg.
Hun er en meget god forfatter og nå holder  jeg
på med FYRVOKTEREN.


Jeg leser ca 3 bøker i måneden så
jeg tar gjerne imot tips om gode forfattere.
Leser du mye bøker?

13 kommentarer:

 1. Akkurat nå leser jeg denne: http://asp.bibits.no/sorvaranger_fb/wsRecInfo.asp?idno=112616&UnitId=0&DocGrp=0&SearchUnitId=0&LoanUnitId=1&comb=AND&sString=FT=Maya-testamentet?AND%20searchUnitId0 og den anbefales. :D Spennende som fy.

  SvarSlett
 2. Jeg leser masse. Har alltid ei bok tilgjengelig. Leste ferdig "Sprengeren" av Liza Marklund i går. Anbefales!!

  I kveld begynner jeg på ei ny bok, men før det skal jeg kose meg litt ved symaskinen. Holder på med noen dekkebrikker i mørke blåtoner. Skal applikere snøkrystaller på dem når jeg har sydd sammen bitene. Bruker restestoff og føler jeg meg svært så nyttig. :-)) Riktig god helg!!

  SvarSlett
 3. Leser masse !! Men jeg liker best romanserier, jeg da, som Sagaen om Isfolket, Heksemesteren, Raija, Hannah, Storgårdsfolk mange fler... MÅ ha noe å lese i, ellers blir jeg gal !! Hehe.. Ønsker deg en riktig koselig helg !! Klem

  SvarSlett
 4. Jeg bruker å si at de som liker å lese og liker å holde på med håndarbeid, de trenger ALDRI å kjede seg :):) Jeg liker begge deler, og har fullstendig glemt hvordan det er å kjede seg :)

  SvarSlett
 5. Jeg leser masse jeg også. Av krimforfattere så er jeg svak for Gert Nygårdshaug og en forfatter som heter Robert Wilson. Boka et lite drap i Lisboa er bra og serien om Javier Falcón, som begynner med boka Den blinde mannen i Sevilla.

  SvarSlett
 6. Jeg er veldig glad i å lese, men føler det er alt for liten tid til det dessverre. Blir mye lesing i ferier, og litt innimellom ellers i året.
  Ha en kjempefin helg og happy reading :)

  SvarSlett
 7. Eg er også veldig glad i å lese. Tidlegare var det berre krim, men i den seinare tid har eg også fått sansen for andre typar litteratur. Cecilia Samartin sine bøker er berre nydelege. Av krimforfattarar vil eg varmt anbefale Lisa Marklund. Islandske Arnaldur Indridason har også nokre bra krimhistorier. Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for gode tips. Jeg skal sjekke de opp alle sammen. Jeg får PANIKK hvis jeg ikke har en bok å lese på, så her er alle tips gode å ta med seg. Så hyggelig å se at det er så mange lese lystne damer og besøker bloggen min.
  Håper dere får en finfin helg.

  SvarSlett
 9. Leser litt hver eneste dag og får helt dilla om jeg ikke har en bok liggende. Likte veldig godt bøkene til Camilla L. og Liza Marklund.Bøkene til samartin, som Laila nevner er også helt herlige, selv om de ikke er krim.

  SvarSlett
 10. Jag läser med "öronen" då jag samtidigt syr :o)

  Fyrvaktaren är en av de som jag läst.

  Stieg Larssons böcker tycker jag är absolut läsvärda.

  SvarSlett
 11. Hei. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen på Sykroken.
  Jeg vil anbefale Liza Marklund i tilegg til Camilla Lâckberg. Jeg har lest alle krimbøkene til begge forfatterne.
  Hvis du ønsker å lese noe utenom den vanlige krimmen så anbefaler jeg på det sterkeste
  MO HAYDER!! Fantastisk, syns jeg.

  SvarSlett
 12. Jeg har lest Johan Theorin nå. Han har gitt ut tre bøker, Nattefokk,Blodleie og Skumringstimen. Gleder meg til den fjerde.

  SvarSlett
 13. Jeg elsker å lese... rekker ikke over alt jeg gjerne skulle lest. Men, nettstedet bokelskere anbefales: her finner man lett noen med samme lesesmak som seg selv og på denne måten deles masse tips.

  SvarSlett