Brother

Brother

21.01.2013

Noen som kan hjelpe?

Her inne har det vært stille en stund.
Nå skal jeg i gang med masse blogging, men her
sitter jeg og får ikke lagt inn bilder???????
Når jeg trykker på "bildeikonet"
får jeg ikke opp den delen hvor jeg søker
i bildemappen på pc min. Har aldri opplevd
dette før :-(
Jeg trykker på "Last opp" på venstre side, men
får ikke opp der jeg kan "bla gjennom"

Hmmmm, noen som kan hjelpe meg mon tro??

14 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg har hatt samme problem. (og har det vell forsåvidt enda.) Rådet jeg fikk var å laste ned Picasa, og overføre bildene min dit.
  Det tok litt tid å få gjort det ferdig, men nå fungerer det som bare det...og er kjempe lett å legge inn bilder i bloggen.
  Har sjekket om Blogger har "fikset" problemet, men deter der enda...
  Og når jeg kan få til å innføre Picasa, kan alle få det til, for jeg er langt unna noen "data-nerd"...

  Håper ud får orden på problemet ditt..
  Hilsen fra
  HegeT

  SvarSlett
 2. Havde de samme problemer, men jeg lagde billederne ind på picasa webalbum og hentede dem derfra.

  SvarSlett
 3. Problemet er nettleseren Explorer. Med Firefox går det fint, det er flere som bruker det for å få det til å fungere. Ellers kan du også prøve Google Chrome, men det har jeg ingen erfaring.

  SvarSlett
 4. Jeg har samme problemet, så jeg bruker nettleseren til Google Crome når jeg skal lage et nytt innlegg. Det er jo litt tungvint, men det funker.

  SvarSlett
 5. Virkelig!! Trodde det bare jeg som hadde dette problemet!! Jeg har gått via Picasa nettleser og lastet ned bilder og hentet dem derfra. Litt fram og tilbake, men det gikk greit. lykke til!!

  SvarSlett
 6. Hei!
  I blogverden 2013 er det visst det som er problemet,den andre nettleseren har vel kjøpt seg inn i piacasa som vi brukte før.Eg orket ikke mer,lite kyndig i data som eg er,til noen sa:Prøv å bytte nettleser,det er gratis,så eg gjorde!Firefox ble lastet ned,og det fungerer akuratt som det gjorde på geoglenettleser,enda.Synes i grunnen det er mye tull og styr med programmer i denne bloggingen,men kjekt og til en viss grad lærerikt!
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 7. Jeg hadde flaks fordi jeg var innom bloggen til margrethe over her før dette dukket opp slik at jeg visste hva jeg skulle prøve på. Google Crome løste problemet uten at jeg trengte å gjøre noe mer. Håper det løser seg enkelt for deg også (hvorfor kan ikke ting få lov til å være slik de alltid har vært, forresten? Grrrr) Lykke til! Klem Siri:-)

  SvarSlett
 8. Jeg bruker chrome og har ikke hatt problemer siden i fjor på denne tiden (tror jeg) men jeg tror dette problemet dukker opp hos alle en eller annen gang. Så enten er det å smøre seg med tålamod til det går over, eller skifte nettleser.
  Lykke til.
  Klem =)

  SvarSlett
 9. Det samme problemet hadde eg, byttet nettleser til chrome og det ordnet seg:-)

  SvarSlett
 10. Jeg har anbefalt Google Chrome nettleser til mange som har hatt det problemet, og det har ordnet seg. Den er lett og rask å laste ned, -og gratis;)

  SvarSlett
 11. Jeg fikk samme problemet, men med Mozilla Firefox gikk det helt fint.
  Håper det ordner seg for deg også.

  SvarSlett
 12. Har hatt det samme problemet, skiftet nettleser til google chrom og fungerer nå :-)

  SvarSlett
 13. Hei. Jeg har også samme problemet... og her har jeg jo fått mange tips jeg også :) Må vel prøve å laste ned en ny nettleser. Har brukt picasa i dag, men tror den går full ganske fort så prøver heller Firefox eller Chrom tror jeg. Lykke til du også !

  SvarSlett
 14. Jeg hadde dette problemet tidligere også, og lastet inn Google Chrome. Da fikk jeg lagt inn 1 bilde, så låste maskinen seg. Da måtte jeg slå den av, starte opp igjen og laste ned et til. slik holdt jeg på. Det må sies at maskina mi er noen år gammel (ca 5 år). Da skrev jeg ferdig innleggene hjemme og lastet opp bildene på jobb via minnepenn. Det gikk greit helt til etter nyttår. Når har jeg lastet inn Picasa og da går det så lett som bare det. I picasa kan jeg redigere bildene også.

  SvarSlett